In de herfst planten, in het voorjaar plezier.

Het grote voordeel van planten in het najaar is vooral dat u in het voorjaar direct kunt genieten van het resultaat. In de eerste maanden van het tuinseizoen is er vaak al genoeg te doen, het komt dus goed uit als het plantwerk dan al klaar is. In de herfst is het bovendien vaak nog heerlijk weer om in de tuin te werken. En u kunt de nieuwe idee├źn die u deze zomer hebt opgedaan direct uitvoeren. Het is of er een tuinseizoen bij komt om te genieten van uw tuin.

Comments

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *